Dp Dermaceuticals

Dp Dermaceuticals är en hudvårdsserie skräddarsydd för att användas vid microneedling och ger goda resultat på olika hudtillstånd före, under och efter Dermapen-behandlingar


Dp Dermaceuticals

RENGÖRING / EXFOLIERING

RENGÖRING / EXFOLIERING

Dp Dermaceuticals produkterna är tillverkade i USA och innehåller en väl avvägd blandning av kemiskt framtagna och naturliga ingredienser för ett säkert och effektivt resultat.

LÄS MER >

 

SERUM / CRÈME

SERUM / CRÈME

I behandling blandas de olika produkterna i en kundanpassad cocktail (mesoglide) för att tillsammans med microneedlingens självläkande process ytterligare effektivisera resultatet.

LÄS MER >

EFTERVÅRD / SPECIALPRODUKTER

EFTERVÅRD / SPECIALPRODUKTER

DP Dermaceuticals är inte endast för behandling, utan är även utmärkta hemmaprodukter att använda i den dagliga hudvårdsrutinen.

LÄS MER >


> RENGÖRING / EXFOLIERING

Tri-Phase Cleanser

Tri-Phase Cleanser

En rengöring med tre olika konsistenser som på ett behagligt sätt avlägsnar orenheter och make-up, även vattenfast, utan att huden blir irriterad torr eller stram. Den speciella formulan går från balm till gel för att sedan i kontakt med vatten förvandlas till en mjölk.

Nyckelingredienser: Riskliolja, Druvkärnolja och Aprikoskärnolja

CLR Foam Cleanser

CLR Foam Cleanser

En löddrande rengöring som är idealisk för en fet hudtyp. Rengör skonsamt utan att störa barriärfunktionen. CLR Foam Cleanser lugnar en inflammerad hud, reducerar överskott av talg och orenheter, förebygger tilltäppta porer och ger huden ett klarare utseende.

Nyckelingredienser: NMF amino syror, Manuka Honung, Botanisk Salicylsyra

Microderm Exfoliant

Microderm Exfoliant

En skonsam peeling med pulveriserad bambu och AHA som exfolierar huden och avlägsnar döda hudceller och orenheter. Den milda formulan tillåter daglig användning.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, Bambupulver, Druvkärnolja, Sheasmör, Aloe Vera och Gurkextrakt

CliniPrep

CliniPrep

Denna hudrengöring är framtagen för att förbereda huden i samband med microneedling, kirurgiska ingrepp, injektioner mm. Den är både skonsam och effektivt och dödar bakterier, sporer, virus och svamp på bara några sekunder. CliniPrep är PH-neutral och vare sig svider eller sticker på huden.

Nyckelingredienser: Fosforsyra, Hypokloritsyra

CLR Clarifying Mask

CLR Clarifying Mask

En djuprengörande lermask som har lugnande och uppklarande effekt på huden.
Masken löser upp tilltäpptheter och exfolierar huden skonsamt.
Perfekt till en fet aknebenägen hy.

Nyckelingredienser: Kaolin- och bentonitera, kolpulver och Lactobacillus ferment

Radiant-C Mask

Radiant-C Mask

Vitaminberkad lermask som har en uppljusande och lystergivande effekt på huden.
Masken minimerar uppkomsten av pigmenteringar och avlägsnar gamla hudceller
Vilket främjar hudcellernas förnyelseprocess.
Perfekt till en solskadad åldrad hy.

Nyckelingredienser: Kaolin- och bentonitera, C Vitamin och Lactobacillus ferment

> SERUM / CRÈME

Hyla Active

Hyla Active

Ett återfuktande serum som passar en åldrad, solskadad och torr- likväl som känslig eller aknebenägen hy. Hyla Active är inflammationshämmande, dämpar rodnad och är utmärkt under dag- och nattcrème för extra fukttillförsel.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, Zink, Vitamin B5

Antioxidant Cocktail

Antioxidant Cocktail

Ett skyddande och återuppbyggande serum fullproppad med vitaminer och antioxidanter. Huden stramas upp, får en jämnare och klarare ton med lyster.  Produkten passar alla hudtyper och kan användas dagligen under återfuktare som Vitamin Rich Repair eller Skin Veneer.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, C-vitamin, Vitamin B3, Rooibos, Aloe Vera, Argireline & Syn-Coll

Brite Lite

Brite Lite

Ett fuktgivande och uppljusande serum med krämig konsistens som ger huden lyster, reducerar pigmenteringar, jämnar ut hudtonen och hämmar pigmentering över tid. För bästa resultat rekommenderas att Brite Lite användas dagligen tillsammans med solskydd.

Nyckelingredienser: Hylafuse Complex™, Lakritsrot, Kojicsyra, Squalane, Resveratrol, Argireline & Syn-Coll

CLR Lotion

CLR Lotion

Denna produkt är anpassad för att återfukta och balansera en oren problematisk hud med akne och tilltäpptheter. Ingredienserna är handplockade för att reducera talgproduktionen, exfoliera döda hudceller samt förebygga framtida utbrott.

Nyckelingredienser: Manuka Honung, Niacinamid, Salicylsyra, Oligopeptid-10, Mjölksyra, Växtextrakt

Vitamin Rich Repair

Vitamin Rich Repair

En reparerande och skyddande 24-timmarscrème som bekämpar effekterna av fria radikaler.  Vitamin Rich Repair stärker en känslig och försvagad hud i obalans, gör huden mjuk, smidig och elastisk.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, Retinyl Acetate, Vitamin E, Neodermyl, Druvkärnolja, Squalane, Resveratrol

Retinal Active

Retinal Active

En aktiv nattcrème med Retinaldehyde (den mest aktiva form av A-vitamin som inte är receptbelagd)  som passar en solskadad, åldrad eller aknebenägen hy. Dämpar fina linjer och ger en spänstig och fast hud. Hjälper cellförnyelsen och stärker hudbarriären.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™,  Retinaldehyd, Resveratrol, Mangosmör, Druvkärnolja

Skin Veneer

Skin Veneer

Skin Veneer är en intensivt återfuktande 24-timmars crème med liknande sammansättning som hudens uppbyggnad. Proteiner, peptider och kolesterol tillsammans med botaniska ingredienser skapar ett skydd som har samma förmåga som hudens egen barriärfunktion.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, Triglycerider, Vaxestrar, Squalane, Kolesterol, Peptider, Elektrolyter, Mjölksyra, Sodium PCA

R.E.R Eye Serum

R.E.R Eye Serum

R.E.R Eye Serum har vitaliserande anti-age effekt på huden under ögonen. En specialkomponerad sammansättning av vitaminer som A och E tillsammans med kärlsammandragande escin och lätt dränerande koffein, suddar bort mörka ringar och påsar samtidigt som hyaluronsyra håller huden återfuktad och spänstig.

Nyckelingredienser: Hyla Fuse Complex, Retinaldehyd, Bakuchiol, Koffein, Escin, Centella Asiatica, Calphasomes Technology (Hydroxyapatit bestående av kalcium och fosfat transporterar vatten- och oljelösliga ingredienser ned i huden)

> EFTERVÅRD / SPECIALPRODUKTER

MG HA35

MG HA35

Denna vial tillför huden maximal återfuktning med hela 35 mg Hyla Fuse Complex/ml.

Huden får en fuktboost så torrhetslinjer försvinner, blir fyllig och fräsch.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex, Vitamin B5, Calphasomes Technology (Hydroxyapatit), C Vitamin, Zink.

OBS! Används endast i behandling

MG HA35+

MG HA35+

För vitalisering och förbättring av ålderstecken. En vitamininjektion som ger huden glow och stärker hudens barriärskydd.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex, Calphasomes Technology (Hydroxyapatit), GGP (Geranylgeranylisopropanol),C vitamin, Retinaldehyde, Retinyl Palmitat, E vitamin, Zink.

OBS! Används endast i behandling

 

MG R.A.S

MG R.A.S

För åldrad hud med rynkor och linjer samt behandling av strier och ärr. Med välkända anti-age ingredienser hjälper denna cocktail huden till en bättre elasticitet, jämnare och fylligare struktur med fin lyster.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex, Retinaldehyd, Kopparpeptider, Argirelox, Darutosid, Centella Asiatica, Shiitake svamp

OBS! Används endast i behandling

MG BL

MG BL

Den här vialen jobbar på ojämn hudton med pigmenteringar. Huden stramas upp och får ett klarare utseende. MG BL skyddar även huden mot yttre påfrestningar som föroreningar.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex, Lakritsrot, C vitamin, Kojic syra, Mjölon, Kopparpeptider

OBS! Används endast i behandling

MG CLR

MG CLR

Med en väl sammansatt blandning av ingredienser som jobbar antibakteriellt, läkande och lugnande hjälper denna vial en problemhy med akne att få ett klarare och fräschare utseende. Reducerar inflammation, motverkar tilltäpptheter och finnar.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex, Oligo peptid 10, Niacinamid, Lakritsrot, Kojic syra, Pyruvic syra.

OBS! Används endast i behandling

ÜBER PRO

ÜBER PRO

En kemisk peel som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer och orenheter, jämnar ut hudtonen, ger lyster samt ljusar upp pigmenteringar. PH värde 2,05. ÜBER PRO kan användas i kombination med Dermapenbehandling eller som enskild behandling.

Nyckelingredienser: Mandelsyra 25%, Mjölksyra 5%, Resorcinol 5%, Pyrodruvsyra 2%, Kojicsyra 2%

Award vinnar

ÜBER MD

ÜBER MD

En professionell peel med medicinsk styrka (PH värde  0,8) som är särskilt framtagen för att förbättra resultaten vid behandling av grov hud med ärr, djupa rynkor samt pigmenteringar. Minskar hyperpigmentering och jämnar ut hudtonen.

Nyckelingredienser: Trichlorättiksyra 35%, Capryloyl Salicylsyra, Salicylsyra, Pyrodruvsyra, Fenolsyra, Retinaldehyd

Cover Recover

Cover Recover

Skyddande postoperativ foundation med SPF 30 som är speciellt framtagen för att appliceras efter microneedling, laser eller kirurgiska behandlingar. Cover Recover finns i 10 nyanser med en täckningsgrad från lätt till ett fullt täckande resultat (även tatueringar).

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, A- och C vitamin, Probiotika, Kopparpeptider, Titandioxid, Zinkoxid

SSSCar

SSSCar

Behandlar en försvagad, ärrad hud så att den läker snabbare och att rodnad och missfärgning reduceras. Ärr och strier blir synbart mjukare och jämnare. SSSCAR kan användas omedelbart efter microneedling, en estetisk eller medicinsk behandling. Kladdfri och absorberas snabbt.

Nyckelingredienser: Bivax, Zink, Kisel

Hyla Active 3D Mask

Hyla Active 3D Mask

Den här svalkande och återfuktande masken används alltid efter nålningsmomentet i  Dermapenbehandlingen då den dämpar rodnad och hjälper huden att lugna sig. Masken innehåller stärkande och återuppbyggande ingredienser vilket ytterligare effektiviserar resultatet av behandlingen.

Nyckelingredienser:  HylaFuse Complex™, Kopparpeptider, Magnesium, Vitamin B5, Aloe Vera, Pilbarksextrakt, Lakritsrotextrakt

Hyla Active Sculptured Neck & Décolleté Mask

Hyla Active Sculptured Neck & Décolleté Mask

Mask anpassad för hals och dekolletage som alltid används efter nålningsmomentet i  Dermapenbehandlingen då den dämpar rodnad och hjälper huden att lugna sig. Masken innehåller stärkande och återuppbyggande ingredienser vilket ytterligare effektiviserar resultatet av behandlingen.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, Kopparpeptider, Magnesium, Vitamin B5, Aloe Vera, Pilbarksextrakt, Lakritsrotextrakt

Brite Lite 3D Sculptured Mask

Brite Lite 3D Sculptured Mask

Den här masken ger massor av fukt och lyster och används i Dermapenbehandling mot pigmentering och akne. Den ljusar upp, reducerar befintliga pigmenteringar och förebygger framtida. Som hemmaprodukt är den perfekt att ta till när man vill ge extra glow och lyster till huden.

Nyckelingredienser: Kojicsyra, Hyaluronsyra, Peptider, SOD - (Superoxid dismutase)

R.E.R - Rapid Eye Restore Mask

R.E.R - Rapid Eye Restore Mask

Effektiv och lätt svalkande mask som lägger sig likt en återfuktande sval slöja under ögonen. Masken har lätt dränerande effekt, stärker kärlen och slätar ut torrhetslinjer. Huden känns vitaliserad, fuktmättad och spänstig.

Nyckelingredienser: HylaFuse Compex™, Escin, Peptider, Lakritsrotextrakt, Tigergräs, Probiotika

Hyla Active Hand Pampering Mask

Hyla Active Hand Pampering Mask

De här intensivt fuktgivande maskerna för händerna är framtagna för att ge den utsatta huden på handryggarna extra omsorg och vård. De innehåller stärkande och återuppbyggande ingredienser vilket ytterligare effektiviserar resultatet av Dermapenbehandlingen.

Nyckelingredienser:  HylaFuse Complex™, Kopparpeptider, Magnesium, Vitamin B5, Aloe Vera, Pilbarksextrakt, Lakritsrotextrakt

LUMAFUSE HYDROGEL SHEET MASK

LUMAFUSE HYDROGEL SHEET MASK

LUMAFUSE Hydrogel Sheet Mask är särskilt framtagen för att användas i kombination med Dp Dermaceuticals L.E.D. FACE. Den låter LED ljusets fotoner penetrera genom hydrogelen och kan därigenom förbättra absorberingen av ingredienserna samt ljusets välgörande effekter.

Nyckelingredienser: hyaluronsyra, niacinamid, lakritsrotextrakt, pärlextrakt

L.E.D. FACE

L.E.D. FACE

Dp Dermaceuticals L.E.D. FACE är en innovativ, bärbar mask för både klinik och hemmabruk. Masken har rött ljus och nära infrarött ljus där inte mindre än 66 dioder ger synliga resultat på huden. Flertalet kliniska studier bekräftar den goda effekt rött ljus och nära infrarött ljus har på huden.

Förutom att man underhåller resultatet i huden efter professionella behandlingar ger masken följande goda effekter: ökad blodcirkulation och spänst, dämpad rodnad och minimering av fina linjer och rynkor genom ökad kollagenproduktion.

L.E.D. NECK & DÉCOLLETÉ

L.E.D. NECK & DÉCOLLETÉ

Dp Dermaceuticals L.E.D. NECK & DÉCOLLETÉ är en innovativ, bärbar mask anpassad för hals och dekolletaget för både klinik och hemmabruk. Masken har rött ljus och nära infrarött ljus där inte mindre än  54 dioder ger synliga resultat på huden. Flertalet kliniska studier bekräftar den goda effekt rött ljus och nära infrarött ljus har på huden.

 

Förutom att man underhåller resultatet i huden efter professionella behandlingar ger masken följande goda effekter: ökad blodcirkulation och spänst, dämpad rodnad och minimering av fina linjer och rynkor genom ökad kollagenproduktion.

L.E.D Hand

L.E.D Hand

Dp Dermaceuticals L.E.D. Hand är en innovativ, bärbar mask anpassad för hand för både klinik och hemmabruk. Masken har rött ljus och nära infrarött ljus där inte mindre än 66 dioder ger synliga resultat på huden. Flertalet kliniska studier bekräftar den goda effekt rött ljus och nära infrarött ljus har på huden.

Förutom att man underhåller resultatet i huden efter professionella behandlingar ger masken följande goda effekter: ökad blodcirkulation och spänst, dämpad rodnad och minimering av fina linjer och rynkor genom ökad kollagenproduktion.

CBD Elixir

CBD Elixir

Återfuktande elixir/serum för daglig användning. Lugnande och mjukgörande effekt på huden. Broad spectrum CBD olja har anti-oxidativa och anti-inflammatoriska egenskaper. Även rik på antioxidanter från kokosolja som även verkar anti-bakteriell.

Appliceras som ett serum i ansiktet enskilt men kan också blandas i den dagliga ansiktskrämen. Elexiret kan även användas innan en Dermapenbehandling.

Nyckelingredienser: broad spectrum CBD olja (1000mg eller 500mg), Caprylic/Capric Triglycerid

CBD R.E.R Eye cream

CBD R.E.R Eye cream

Ögonkrämen som borde finnas i allas badrumskåp. Rik och mjuk i konsistensen. Innehåller DP Dermaceuticals patenterade leveranssystem Calphasomes Technology som hjälper CBD att penetrera snabbt ner i huden och ger en långvarig effekt av produkten.

Stamceller från arganplantan har antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper samt jobbar anti-age genom att stärka hudens elasticitet. Ögonkrämen dämpar även svullnad och mörka ringar. Passar alla hudtyper.

Nyckelingredienser: CBD isolate, Hylafuse Complex ™, Vitamin C, stamceller från arganplantan, grönt te extrakt

CBD Visssage

CBD Visssage

Återfuktande ansiktskräm framtagen för att skydda oss mot blått ljus som vi varje dag utsätts för i form av strålning från datorer, mobiler samt tv-apparater. Ingrediensen som skyddar är bl.a gurkextrakt. Aloe Vera och gurkextrakt lugnar även irriterad hud samt återfuktar huden. Calendula officinalis är anti-inflammatorisk och skyddar huden mot hyperpigmenteringar. Denna dagkräm är lätt i konsistensen och passar alla hudtyper, även känslig hud.

Nyckelingredienser: CBD isolate, Hylafuse Complex ™, gurkextrakt, aloe vera, Vitamin E, hallonfröextrakt, sheasmör, grönt te extrakt, rosmarin extrakt, jojobafröolj

CBD Über Balm

CBD Über Balm

Silkeslent, antioxidant rikt och oljefritt balm. Innehåller CBD som lugnar irriterad hud samt hjälper till att reducera fina linjer. Tillsammans med jojobaolja så jobbar CBD-oljan även anti-inflammatoriskt. Balmet kan användas som daglig hudvård i ansiktet men funkar också på kroppen eller läpparna om man har problem med torra partier. Passar alla hudtyper, även känslig hud. Balmet sjunker snabbt in i huden, känns inte kladdigt och lämnar en silkeslen yta.

Nyckelingredienser: CBD isolate, sötmandelolja, olivolja, jojobafröolja, kameliafröolja, lavendelolja, biwax och candelilla vax