Vi är här för dig!


Card image

Lene Meldgaard

Lene grundade MMSkincare efter att ha kommit i kontakt med hudvårdsbranschen av en slump. Är ekonom i botten men har genom åren lärt sig en hel del om hud, hudvårdsprodukter och hudvårdsapparatur. Och, inte minst - vad som funkar och vad som inte gör det.

"Jag jobbar endast med varumärken som är ’best in class’, inget annat är tillräckligt bra för MMSkincare. Vi ställer krav på våra leverantörer så att vi kan erbjuda det absolut bästa på marknaden. Vi existerar tack vara nöjda kunder, och det försöker vi komma ihåg varje dag"

Kontakta Lene gällande Dermapen, Freezpen, startpaket och övriga frågor av generell karaktär.

lene@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Nina Reutercrona

Nina arbetar främst med marknadsföring och PR på MMSkincare. Nina har tidigare arbetat som skönhetsjournalist och nu senast som PR-konsult på PR-byrån Presskontakterna, där Nina var ansvarig för en rad skönhetsvarumärken inom både retail och salong.

"Jag är en skönhetsnörd som brinner för bra hudvård och skönhetsbehandlingar som ger resultat. Att få arbeta med PR och marknadsföring inom det området är fantastiskt givande. Jag har världens roligaste jobb"

Kontakta Nina för press- och eller marknadsföringsmaterial, produktinformation, bilder mm.

nina@mmskincare.se
Telefon +46 (0)8 22 88 22

Card image

Minna Lidström

Med lång och bred erfarenhet inom hudvård kommer Minna närmast från Akademikliniken i Stockholm där hon arbetade som hudterapeut.

Minna har sin bas i Stockholm och förutom att sälja Dermapen4, Dp Dermaceticals och Freezpen håller Minna i våra utbildningar och besöker regelbundet härliga kunder för tips och råd och allt annat de behöver från oss.

"Jag har alltid varit intresserad av hudvård och älskar att jobba med människor. Det bästa som finns är att hjälpa kunder att få bättre hudvårdsrutiner och uppleva hur resultatinriktade behandlingar ger resultat. Jag fastnade direkt för Dermapen när den lanserades i Sverige och är otroligt glad att idag tillhöra MMSkincare."

Minna är för närvarande på mammaledighet.

minna@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Niclas Barenfeld

Niclas är säljare för Dermapen 4, Dp Dermaceuticals och Freezpen och tillbringar största delen av sin arbetstid med att besöka salonger och kliniker runt om i landet. Niclas har tidigare arbetat bland annat inom media och retail och kommer senast från en annan hudvårdsagentur där han var säljansvarig.

"Mitt intresse för hudvård väcktes i unga år, då för att motverka framförallt torrheten i ansiktet som jag starkt ogillade. Sedan dess har jag haft ett stort intresse för huden och avancerad hudvård. Att dessutom få möjlighet att numera kombinera de saker jag tycker om allra bäst: hudvård och att möta människor, gör att jag älskar att gå till jobbet varje dag."

niclas@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Michael Thörnqvist

Michael är oumbärlig på lagret och håller stenkoll på vad som finns på hyllorna, vad som behövs beställas och vem som beställt vad. Ordning och reda gällande ordrar, lagerstatus ligger naturligt för Micke som dessutom är en fena på statistik vilket MMSkincare har stor nytta av.

"Jag har stor frihet på mitt arbete och möjlighet att sätta en arbetsrutin och struktur som passar mig och MMSkincare. Att planera beställningar, göra utskick, ta emot varor och planera så att det dagliga arbetet för både oss och våra kunder löper på friktionsfritt är mycket tillfredställande. Beroende på yttre faktorer är det Inte alltid lätt ska sägas, men jag gör mitt bästa."

micke@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Ulrika Axelsson

Ulrika är säljare för Dermapen 4, Dermaceuticals och Freezepen. Hon tillbringar sin tid med att besöka salonger och kliniker i södra och västra Sverige. Ulrika är utbildad sjuksköterska och barnmorska och arbetar även inom läkemedelsbranschen några dagar i veckan. 

”Jag älskar att vara ute och träffa människor och arbeta med det absolut bästa på marknaden. Har även ett stort intresse för forskning och utveckling, och att få kombinera detta gör det oerhört spännande att få arbeta med våra produkter”

ulrika@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Tina Andersen

Tina är vår country manager i Danmark. Hon är utbildad sjuksköterska är ansvarig för försäljning av och utbildning i Dermapen och Dp Dermaceuticals på den danska marknaden. Hon kommer senast från en position som säljare inom läkemedelsbranschen.

"Der er en rød tråd igennem hele min karriere, som afspejler vigtigheden af at være med til at gøre en forskel. Det er så positivt og givende, når jeg kan se at det produkt som jeg er med til at udbrede, kan være med til at øge livskvaliteten hos andre mennesker.

Det er vigtigt for mig, at bringe værdi til kunderne og at klæde dem godt på til at kunne rådgive patienter/ klienter på klinikkerne i forhold til MMSkincares produkter. Service og support er højt værdsat, og ikke mindst den personlig kontakt."

Ta kontakt med Tina om du är bosatt i Danmark och har frågor kring Dermapen, behandlingar, produkter eller utbildningar.

tina@mmskincare.dk
Telefon: +45 31658090Kontakta oss:

Kontakta oss:

Kammakargatan 66, 111 24 Stockholm
Telefon: (+46) 8 22 88 22
E-post: info@mmskincare.se