Hoppa till huvudinnehållet Skip to footer

Kontakta oss

Vi är här för dig! - vår personal är redo att hjälpa dig

LENE MELDGAARD

Lene grundade MMSkincare efter att ha kommit i kontakt med hudvårdsbranschen av en slump. Är ekonom i botten men har genom åren lärt sig en hel del om hud, hudvårdsprodukter och hudvårdsapparatur. Och, inte minst - vad som funkar och vad som inte gör det.

"Jag jobbar endast med varumärken som är ’best in class’, inget annat är tillräckligt bra för MMSkincare. Vi ställer krav på våra leverantörer så att vi kan erbjuda det absolut bästa på marknaden. Vi existerar tack vara nöjda kunder, och det försöker vi komma ihåg varje dag"

Kontakta Lene gällande Dermapen, Freezpen, startpaket och övriga frågor av generell karaktär.

lene@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

NINA REUTERCRONA

Nina arbetar främst med marknadsföring och PR på MMSkincare. Nina har tidigare arbetat som skönhetsjournalist och nu senast som PR-konsult på PR-byrån Presskontakterna, där Nina var ansvarig för en rad skönhetsvarumärken inom både retail och salong.

"Jag är en skönhetsnörd som brinner för bra hudvård och skönhetsbehandlingar som ger resultat. Att få arbeta med PR och marknadsföring inom det området är fantastiskt givande. Jag har världens roligaste jobb"

Kontakta Nina för press- och eller marknadsföringsmaterial, produktinformation, bilder mm.

nina@mmskincare.se
Telefon +46 (0)8 22 88 22

HELENA SWÄRD

Helena är främst utbildningsansvarig för varumärkena COOLA och Luce di Sorrento men arbetar med MMSkincares hela varumärkesportfölj. Helena har en lång och gedigen erfarenhet som hudterapeut och säljare vilket är till stor gagn för alla MMSkincares kunder.

"Mitt tidiga intresse för hälsa, skönhet och hudvård ledde till att jag utbildade mig till hudterapeut.
Efter att ha jobbat många år på salong och med ett stort intresse för avancerad hudvård och ingrediensteknologi, började jag på en hudvårdsagentur som utbildare och kundansvarig, och på den vägen har jag fortsatt.
Det är så roligt att få dela med sig av sin kunskap och därmed känna hur man kan inspirera andra i sitt arbete med sina kunder och de produkter man har på sin klinik.
Jag känner mig lyckligt lottad som får jobba med det jag brinner för, och att få vara en del av ett företag som ligger i framkant när det kommer till kvalitetstänk, engagemang och kunskap."

Helena är för närvarande på mammaledighet.

helena@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

NENNA STETTER

Nenna Stetter arbetar några dagar i veckan på MMSkincare och ansvarar för logistik och administration på vårt lager. Det är hon som ser till att all hantering kring produkter löper smidigt och effektivt och att beställningar levereras i tid. Nenna är inredningsarkitekt och konstnär i botten med stort intresse för det estetiska. Vårt lager känns numer som ett trevligt sällskapsrum, snarare än ett lager.

"Att parallellt med mitt konstnärskap utveckla och förbättra MMSkincares rutiner på lagret som jag har ritat och planerat är en perfekt kombination. Min kreativa  och praktiska sida tillsammans med känslan för ordning och reda är egenskaper som kommer väl till pass och gör det här jobbet roligt och utmanande."

Hör gärna av dig till mig med frågor kring beställningar och leveranser. Och varmt välkommen att hälsa på om du har vägarna förbi Ekerö.

nenna@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

ISABELLE SPICKER

Isabelle är utbildningsansvarig och arbetar på MMSkincare med utbildningar och kundvård 2 dagar i veckan. Övrig tid ägnas åt Karlaplanskliniken som Isabelle äger och driver sedan många år tillbaka.

"Jag har ett brinnande intresse för skönhet och hälsa vilket jag vill dela med mig av och hoppas kunna inspirera med min mångåriga erfarenhet som auktoriserad hudterapeut och företagare.
Jag jobbar endast med världsledande varumärken och apparaturer som finns på marknaden och är därför mycket stolt över att få vara en del av Team MMSkincare. Kunskap, kvalitet och engagemang är mina ledord och jag älskar att hjälpa andra människor att utvecklas och nå sina mål i stort som smått.
"

Isabella är för närvarande på mammaledighet.

isabelle@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

CORNELIA GRANSLÄTT

Cornelia är PR och social media manager på MMSkincare och jobbar med våra varumärkens digitala närvaro i båda egna kanaler samt externa så som hos influencers och press.  Hon kommer senast från ett börsnoterat svenskt företag inom Health Tech där hon arbetat som marknadsprojektledare.  Cornelia har tidigare arbetat med PR, marknadsföring och sociala medier på både byrå och in-house med varumärken inom skönhet, hälsa och livsstil.

"Jag älskar bra hudvård och att testa nya spännande produkter och behandlingar för att hitta det bästa. Att jobba kreativt med PR och sociala medier är bland det roligaste jag vet."

Kontakta Cornelia gällande PR och sociala medier.

cornelia@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

PERNILLA COWAN

Pernilla är sedan 1983 hudterapeut och är även utbildad undersköterska och makeupartist. Värdefulla kompentenser med en bredd som kommit väl till pass under de år hon jobbat med utbildning i avancerad hudvård för olika varumärken i Sverige, Norge, Danmark och England och nu också hos MMSkincare.

Pernilla utbildar i alla våra varumärken och besöker våra kunder och håller i events ute på salongerna och klinikerna.

"Att utbilda och inspirera i hudvård är det roligaste jag vet och att kunna bidra med erfarenhet och kunskap till slutkonsument som leder till en friskare hud är enormt tillfredsställande."

pernilla@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

ALEXANDER SEGERSTRÖM

Alexander har bakgrund som säljare i olika branscher och drivs av att skapa goda kundrelationer, bygga förtroende och lojalitet. Alexanders roll på MMSkincare är att besöka och hålla kontakt med våra kunder från Ystad till Haparanda, bistå med stöd, information och ge inspiration och idéer till ökad aktivitet och försäljning hos våra kunder.

"Hudvård och att ta hand om sig, vara mån om sitt yttre samt äta rätt och träna är viktigt för mig. Hos MMSkincare med alla högkvalitativa varumärken som vi företräder får jag möjlighet att jobba med det som intresserar mig och brinner för. Att få möta våra kunder och se deras verksamheter är fantastiskt och kan jag dessutom hjälpa till och göra skillnad blir jag lycklig"

alexander@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Skicka oss ett meddelande

VI VILL GÄRNA HÖRA FRÅN DIG

Fältet "Förnamn" är obligatoriskt
Fältet "Efternamn" är obligatoriskt
Vänligen ange en giltig e-postadress

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MMSkincare

Kammakargatan 66, 111 24 Stockholm
Telefon (+46) 8 22 88 22
info@mmskincare.se

Öppettider

Måndag 08:00-17:00

Tisdag 08:00-17:00

Onsdag 08:00-17:00

Torsdag 08:00-17:00

Fredag 08:00-17:00