Vi är här för dig!


Card image

Lene Meldgaard

Lene grundade MMSkincare efter att ha kommit i kontakt med hudvårdsbranschen av en slump. Är ekonom i botten men har genom åren lärt sig en hel del om hud, hudvårdsprodukter och hudvårdsapparatur. Och, inte minst - vad som funkar och vad som inte gör det.

"Jag jobbar endast med varumärken som är ’best in class’, inget annat är tillräckligt bra för MMSkincare. Vi ställer krav på våra leverantörer så att vi kan erbjuda det absolut bästa på marknaden. Vi existerar tack vara nöjda kunder, och det försöker vi komma ihåg varje dag"

Kontakta Lene gällande Dermapen, Freezpen, startpaket och övriga frågor av generell karaktär.

lene@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Nina Reutercrona

Nina arbetar främst med marknadsföring och PR på MMSkincare. Nina har tidigare arbetat som skönhetsjournalist och nu senast som PR-konsult på PR-byrån Presskontakterna, där Nina var ansvarig för en rad skönhetsvarumärken inom både retail och salong.

"Jag är en skönhetsnörd som brinner för bra hudvård och skönhetsbehandlingar som ger resultat. Att få arbeta med PR och marknadsföring inom det området är fantastiskt givande. Jag har världens roligaste jobb"

Kontakta Nina för press- och eller marknadsföringsmaterial, produktinformation, bilder mm.

nina@mmskincare.se
Telefon +46 (0)8 22 88 22

Card image

Minna Lidström

Med lång och bred erfarenhet inom hudvård kommer Minna närmast från Akademikliniken i Stockholm där hon arbetade som hudterapeut.

Minna har sin bas i Stockholm och förutom att sälja Dermapen4, Dp Dermaceticals och Freezpen håller Minna i våra utbildningar och besöker regelbundet härliga kunder för tips och råd och allt annat de behöver från oss.

"Jag har alltid varit intresserad av hudvård och älskar att jobba med människor. Det bästa som finns är att hjälpa kunder att få bättre hudvårdsrutiner och uppleva hur resultatinriktade behandlingar ger resultat. Jag fastnade direkt för Dermapen när den lanserades i Sverige och är otroligt glad att idag tillhöra MMSkincare."

Minna är för närvarande på mammaledighet.

minna@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Helena Swärd

Helena är främst utbildningsansvarig för varumärkena COOLA och Luce di Sorrento men arbetar med MMSkincares hela varumärkesportfölj. Helena har en lång och gedigen erfarenhet som hudterapeut och säljare vilket är till stor gagn för alla MMSkincares kunder.

"Mitt tidiga intresse för hälsa, skönhet och hudvård ledde till att jag utbildade mig till hudterapeut.
Efter att ha jobbat många år på salong och med ett stort intresse för avancerad hudvård och ingrediensteknologi, började jag på en hudvårdsagentur som utbildare och kundansvarig, och på den vägen har jag fortsatt.
Det är så roligt att få dela med sig av sin kunskap och därmed känna hur man kan inspirera andra i sitt arbete med sina kunder och de produkter man har på sin klinik.
Jag känner mig lyckligt lottad som får jobba med det jag brinner för, och att få vara en del av ett företag som ligger i framkant när det kommer till kvalitetstänk, engagemang och kunskap."

helena@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Ulrika Axelsson

Ulrika är säljare för Dermapen 4, Dermaceuticals och Freezepen. Hon tillbringar sin tid med att besöka salonger och kliniker i södra och västra Sverige. Ulrika är utbildad sjuksköterska och barnmorska och arbetar även inom läkemedelsbranschen några dagar i veckan. 

”Jag älskar att vara ute och träffa människor och arbeta med det absolut bästa på marknaden. Har även ett stort intresse för forskning och utveckling, och att få kombinera detta gör det oerhört spännande att få arbeta med våra produkter”

ulrika@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Tina Andersen

Tina är vår country manager i Danmark. Hon är utbildad sjuksköterska är ansvarig för försäljning av och utbildning i Dermapen och Dp Dermaceuticals på den danska marknaden. Hon kommer senast från en position som säljare inom läkemedelsbranschen.

"Der er en rød tråd igennem hele min karriere, som afspejler vigtigheden af at være med til at gøre en forskel. Det er så positivt og givende, når jeg kan se at det produkt som jeg er med til at udbrede, kan være med til at øge livskvaliteten hos andre mennesker.

Det er vigtigt for mig, at bringe værdi til kunderne og at klæde dem godt på til at kunne rådgive patienter/ klienter på klinikkerne i forhold til MMSkincares produkter. Service og support er højt værdsat, og ikke mindst den personlig kontakt."

Ta kontakt med Tina om du är bosatt i Danmark och har frågor kring Dermapen, behandlingar, produkter eller utbildningar.

tina@mmskincare.dk
Telefon: +45 31658090

Card image

Nenna Stetter

Nenna Stetter arbetar några dagar i veckan på MMSkincare och ansvarar för logistik och administration på vårt lager. Det är hon som ser till att all hantering kring produkter löper smidigt och effektivt och att beställningar levereras i tid. Nenna är inredningsarkitekt och konstnär i botten med stort intresse för det estetiska. Vårt lager känns numer som ett trevligt sällskapsrum, snarare än ett lager.

”Att parallellt med mitt konstnärskap utveckla och förbättra MMSkincares rutiner på lagret som jag har ritat och planerat är en perfekt kombination. Min kreativa  och praktiska sida tillsammans med känslan för ordning och reda är egenskaper som kommer väl till pass och gör det här jobbet roligt och utmanande.”

Hör gärna av dig till mig med frågor kring beställningar och leveranser. Och varmt välkommen att hälsa på om du har vägarna förbi Ekerö.

nenna@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Isabelle Spicker

Isabelle är utbildningsansvarig och arbetar på MMSkincare  med utbildningar och kundvård 2 dagar i veckan. Övrig tid ägnas åt Karlaplanskliniken som Isabelle äger och driver sedan många år tillbaka.

”Jag har ett brinnande intresse för skönhet och hälsa vilket jag vill dela med mig av och hoppas kunna inspirera med min mångåriga erfarenhet som auktoriserad hudterapeut och företagare. 
Jag jobbar endast med världsledande varumärken och apparaturer som finns på marknaden och är därför mycket stolt över att få vara en del av Team MMSkincare. Kunskap, kvalitet och engagemang är mina ledord och jag älskar att hjälpa andra människor att utvecklas och nå sina mål i stort som smått.''

isabelle@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Cornelia Granslätt

Cornelia är PR och social media manager på MMSkincare och jobbar med våra varumärkens digitala närvaro i båda egna kanaler samt externa så som hos influencers och press.  Hon kommer senast från ett börsnoterat svenskt företag inom Health Tech där hon arbetat som marknadsprojektledare.  Cornelia har tidigare arbetat med PR, marknadsföring och sociala medier på både byrå och in-house med varumärken inom skönhet, hälsa och livsstil. 

”Jag älskar bra hudvård och att testa nya spännande produkter och behandlingar för att hitta det bästa. Att jobba kreativt med PR och sociala medier är bland det roligaste jag vet.” 

Kontakta Cornelia gällande PR och sociala medier.

cornelia@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22Kontakta oss:


Kontakta oss:

Kammakargatan 66, 111 24 Stockholm
Telefon: (+46) 8 22 88 22
E-post: info@mmskincare.se