> KONTAKT

Vi är här för dig!


Card image

Lene Meldgaard

Lene grundade MMSkincare efter att ha kommit i kontakt med hudvårdsbranschen av en slump. Är ekonom i botten men har genom åren lärt sig en hel del om hud, hudvårdsprodukter och hudvårdsapparatur. Och, inte minst - vad som funkar och vad som inte gör det.

"Jag jobbar endast med varumärken som är ’best in class’, inget annat är tillräckligt bra för MMSkincare. Vi ställer krav på våra leverantörer så att vi kan erbjuda det absolut bästa på marknaden. Vi existerar tack vara nöjda kunder, och det försöker vi komma ihåg varje dag"

Kontakta Lene gällande Dermapen, Freezpen, startpaket och övriga frågor av generell karaktär.

lene@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Nina Reutercrona

Nina arbetar främst med marknadsföring och PR på MMSkincare. Nina har tidigare arbetat som skönhetsjournalist och nu senast som PR-konsult på PR-byrån Presskontakterna, där Nina var ansvarig för en rad skönhetsvarumärken inom både retail och salong.

"Jag är en skönhetsnörd som brinner för bra hudvård och skönhetsbehandlingar som ger resultat. Att få arbeta med PR och marknadsföring inom det området är fantastiskt givande. Jag har världens roligaste jobb"

Kontakta Nina för press- och eller marknadsföringsmaterial, produktinformation, bilder mm.

nina@mmskincare.se
Telefon +46 (0)8 22 88 22

Card image

Minna Lidström

Med lång och bred erfarenhet inom hudvård kommer Minna närmast från Akademikliniken i Stockholm där hon arbetade som hudterapeut.

Minna har sin bas i Stockholm och förutom att sälja Dermapen4, Dp Dermaceticals och Freezpen håller Minna i våra utbildningar och besöker regelbundet härliga kunder för tips och råd och allt annat de behöver från oss.

"Jag har alltid varit intresserad av hudvård och älskar att jobba med människor. Det bästa som finns är att hjälpa kunder att få bättre hudvårdsrutiner och uppleva hur resultatinriktade behandlingar ger resultat. Jag fastnade direkt för Dermapen när den lanserades i Sverige och är otroligt glad att idag tillhöra MMSkincare."

Kontakta Minna på: minna@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Niclas Barenfeld

Niclas är säljare för Dermapen 4, Dp Dermaceuticals och Freezpen och tillbringar största delen av sin arbetstid med att besöka salonger och kliniker runt om i landet. Niclas har tidigare arbetat bland annat inom media och retail och kommer senast från en annan hudvårdsagentur där han var säljansvarig.

"Mitt intresse för hudvård väcktes i unga år, då för att motverka framförallt torrheten i ansiktet som jag starkt ogillade. Sedan dess har jag haft ett stort intresse för huden och avancerad hudvård. Att dessutom få möjlighet att numera kombinera de saker jag tycker om allra bäst: hudvård och att möta människor, gör att jag älskar att gå till jobbet varje dag."

Kontakta Niclas på:
niclas@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Berit Zenthio

Berit är säljare på deltid och utbildar i Dermapen4, Dp Dermaceuticals och Freezpen i södra Sverige. Sedan 10 år tillbaka driver Berit sin egen salong i Åhus. Ett sunt inre och yttre ligger Berit varmt om hjärtat och som utbildad hudterapeut och träningsinstruktör i Body Pump och Spinning ser hon till att på bästa sätt ta hand om sina och MMSkincares kunder.

"Jag vill ligga i framkant och ge mina kunder det absolut bästa och senaste inom hudvård. Resultatinriktade behandlingar som Dermapen och få dela med mig av mina erfarenheter är det som ger mig som hudterapeut och säljare stor glädje. Mötet med människor och inspirera dem till att ta hand om sig och må bättre är det som driver mig"

Kontakta Berit på: berit@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Michael Thörnqvist

Michael är oumbärlig på lagret och håller stenkoll på vad som finns på hyllorna, vad som behövs beställas och vem som beställt vad. Ordning och reda gällande ordrar, lagerstatus ligger naturligt för Micke som dessutom är en fena på statistik vilket MMSkincare har stor nytta av.

"Jag har stor frihet på mitt arbete och möjlighet att sätta en arbetsrutin och struktur som passar mig och MMSkincare. Att planera beställningar, göra utskick, ta emot varor och planera så att det dagliga arbetet för både oss och våra kunder löper på friktionsfritt är mycket tillfredställande. Beroende på yttre faktorer är det Inte alltid lätt ska sägas, men jag gör mitt bästa."

Kontakta Micke på:
micke@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Eva Iohnson

Eva är vår erfarna administratör och ansvarar för allt vad angår ekonomi och fakturering på MMSkincare.

"Med min mångåriga erfarenhet inom verksamhetsutveckling där fokus allt varit på nöjd kund är min strävan att få hela kedjan att fungera smidigt. Från beställning till leverans av MMSkincares produkter."

Kontakta Eva för frågor gällande fakturor och betalningar.

eva@mmskincare.se 
Telefon:+46 (0)8 22 88 22

Card image

Tiina Nordahl

Tiina är för närvarade mammaledig men ansvarar vanligtvis för utbildningarna på MMSkincare och utbildar både i Dermapen och Freezpen liksom hudvården Dp Dermaceuticals.

För att hålla sig nära våra samarbetspartners frågeställningar och möta slutkund i behandling arbetar Tiina som hudterapeut på sin fritid en lördag varje månad.

"Mitt stora intresse för kunskap och utveckling gör att jag ständigt vill hålla mig uppdaterad. Huden är min passion och att det är så givande att få träffa människor med så olika bakgrunder och personligheter"

Kontakta Tiina för frågor kring utbildning, behandlingar och produkter.

tiina@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Monika Filep

Monika för närvarande mammaledig, men är stationerad i Halmstad och arbetar med försäljning i södra Sverige. Monika har mångårig erfarenhet inom medicinsk hudvård och behandlingar och har även utbildat sig inom homeopatisk irisdiagnostik. En kombination som givit djupare kunskap och hur man bäst behandlar hudbesvär med kost, vård, behandlingar och produkter.

”Min passion för resultatorienterade behandlingar startade när jag själv fick acne. Att hjälpa människor att få en bättre och hälsosam hy ger mig en stor tillfredställelse och drivkraft att sprida metoder och kunskap vidare”.

Kontakta Monika för frågor kring utbildning, behandlingar och produkter.

monika@mmskincare.se .
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Tina Andersen

Tina är vår country manager i Danmark. Hon är utbildad sjuksköterska är ansvarig för försäljning av och utbildning i Dermapen och Dp Dermaceuticals på den danska marknaden. Hon kommer senast från en position som säljare inom läkemedelsbranschen.

"Der er en rød tråd igennem hele min karriere, som afspejler vigtigheden af at være med til at gøre en forskel. Det er så positivt og givende, når jeg kan se at det produkt som jeg er med til at udbrede, kan være med til at øge livskvaliteten hos andre mennesker.

Det er vigtigt for mig, at bringe værdi til kunderne og at klæde dem godt på til at kunne rådgive patienter/ klienter på klinikkerne i forhold til MMSkincares produkter. Service og support er højt værdsat, og ikke mindst den personlig kontakt."

Ta kontakt med Tina om du är bosatt i Danmark och har frågor kring Dermapen, behandlingar, produkter eller utbildningar.

tina@mmskincare.dk
Telefon: +45 31658090Kontakta oss:

Kontakta oss:

Kammakargatan 66, 111 24 Stockholm
Telefon: (+46) 8 22 88 22
E-post: info@mmskincare.se