> VARUMÄRKEN

Vår ambition är att endast erbjuda produkter och apparatur av högsta kvalitet


DERMAPEN 4

Marknadsledande Dermapen är ett australiensiskt varumärke som har blivit synonymt med behandlingformen microneedling. Snabb, säker och effektiv med fantastiska behandlingsresultat.

LÄS MER >

FREEZPEN

En avancerad och effektiv kryopenna, som med några sekunders behandling fryser bort olika godartade hudförändringar. Ett perfekt komplement till andra behandlingsformer.

LÄS MER >

DP DERMACEUTICALS

Dp Dermaceuticals är en hudvårdsserie skräddarsydd för att användas vid microneedling och ge säkra resultat på olika hudtillstånd före, under och efter Dermapen-behandlingar

LÄS MER >


> DERMAPEN 4

Dermapen 4 är världens första digitala och bluetooth-anslutna microneedling penna


Dermapen var först ut att tillverka en mekanisk microneedling penna och satte därmed standarden för denna effektiva behandlingsform.

Den senaste versionen - Dermapen 4 är: Bluetooth ansluten, trådlös, har 16 nålar, gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund, har 7-års garanti och är ergonomiskt designad med perfekt balans för en sådan effektiv och skonsam behandling som möjligt. Med Dermapen 4 kan man behandla följande:

 • Anti-age
 • Ärr
 • Akne
 • Pigmenteringar
 • Rosacea
 • Strier
 • Lyster, fukt

Dermapen 4´s starka motor, kapacitet och vibrerande funktion gör att behandlingen upplevs som i stort sett smärtfri varför olika typer av bedövningskrämer är onödiga.


> FREEZPEN

Freezpen är en avancerad & effektiv kryobehandling som avlägsnar benigna hudförändringar


Med sin mycket precisa applikatorspets fryser Freezpen endast bort hudförändringen och inte den omgivande, friska vävnaden. Behandlingen är både snabb och smärtfri och kräver ingen konvalescens. Efter behandling uppstår en liten sårskorpa som läker och faller bort av sig själv på ca 10 dagar.

Med Freezpen kan man behandla:

 • Pigmenteringar/ åldersfläckar
 • Vårtor
 • Körsbärsangiom
 • Fibrom
 • Skin tags
 • Seborriska keratoser

Freezpen laddas med dikväveoxidpatroner på 8 eller 16 gram som håller för 1,5 respektive 3 minuters effektiv frysning.

Som alltid med hudförändringar bör man först ha kontrollerat med en hudläkare att fläcken är godkänd att avlägsna med Freezpen.


> DP DERMACEUTICALS

DP Dermaceuticals är en hudvårdsserie skräddarsydd för att användas vid microneedling och ger goda resultat på olika hudtillstånd före, under och efter Dermapen-behandlingar


RENGÖRING / EXFOLIERING

Dp Dermaceuticals produkterna är tillverkade i USA och innehåller en väl avvägd blandning av kemiskt framtagna och naturliga ingredienser för ett säkert och effektivt resultat.

LÄS MER >

SERUM / CRÈME

I behandling blandas de olika produkterna i en kundanpassad cocktail (mesoglide) för att tillsammans med microneedlingens självläkande process ytterligare effektivisera resultatet.

LÄS MER >

EFTERVÅRD / SPECIALPRODUKTER

DP Dermaceuticals är inte endast för behandling, utan är även utmärkta hemmaprodukter att använda i den dagliga hudvårdsrutinen.

LÄS MER >


> RENGÖRING / EXFOLIERING
Card image

Tri-Phase Cleanser

En rengöring med tre olika konsistenser som på ett behagligt sätt avlägsnar orenheter och make-up, även vattenfast, utan att huden blir irriterad torr eller stram. Den speciella formulan går från balm till gel för att sedan i kontakt med vatten förvandlas till en mjölk.

Nyckelingredienser: Riskliolja, Druvkärnolja och Aprikoskärnolja

Card image

CLR Foam Cleanser

En löddrande rengöring som är idealisk för en fet hudtyp. Rengör skonsamt utan att störa barriärfunktionen. CLR Foam Cleanser lugnar en inflammerad hud, reducerar överskott av talg och orenheter, förebygger tilltäppta porer och ger huden ett klarare utseende.

Nyckelingredienser: NMF amino syror, Manuka Honung, Botanisk Salicylsyra

Card image

Microderm Exfoliant

En skonsam peeling med pulveriserad bambu och AHA som exfolierar huden och avlägsnar döda hudceller och orenheter. Den milda formulan tillåter daglig användning.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, Bambupulver, Druvkärnolja, Sheasmör, Aloe Vera och Gurkextrakt

Card image

CliniPrep

Denna hudrengöring är framtagen för att förbereda huden i samband med microneedling, kirurgiska ingrepp, injektioner mm. Den är både skonsam och effektivt och dödar bakterier, sporer, virus och svamp på bara några sekunder. CliniPrep är PH-neutral och vare sig svider eller sticker på huden.

Nyckelingredienser: Fosforsyra, Hypokloritsyra


> SERUM / CRÈME
Card image

Hyla Active

Ett återfuktande serum som passar en åldrad, solskadad och torr- likväl som känslig eller aknebenägen hy. Hyla Active är inflammationshämmande, dämpar rodnad och är utmärkt under dag- och nattcrème för extra fukttillförsel.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, Zink, Vitamin B5

Card image

Antioxidant Cocktail

Ett skyddande och återuppbyggande serum fullproppad med vitaminer och antioxidanter. Huden stramas upp, får en jämnare och klarare ton med lyster.  Produkten passar alla hudtyper och kan användas dagligen under återfuktare som Vitamin Rich Repair eller Skin Veneer.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, C-vitamin, Vitamin B3, Rooibos, Aloe Vera, Argireline & Syn-Coll

Card image

Brite Lite

Ett fuktgivande och uppljusande serum med krämig konsistens som ger huden lyster, reducerar pigmenteringar, jämnar ut hudtonen och hämmar pigmentering över tid. För bästa resultat rekommenderas att Brite Lite användas dagligen tillsammans med solskydd.

Nyckelingredienser: Hylafuse Complex™, Lakritsrot, Kojicsyra, Squalane, Resveratrol, Argireline & Syn-Coll

Card image

CLR Lotion

Denna produkt är anpassad för att återfukta och balansera en oren problematisk hud med akne och tilltäpptheter. Ingredienserna är handplockade för att reducera talgproduktionen, exfoliera döda hudceller samt förebygga framtida utbrott.

Nyckelingredienser: Manuka Honung, Niacinamid, Salicylsyra, Oligopeptid-10, Mjölksyra, Växtextrakt

Card image

Vitamin Rich Repair

En reparerande och skyddande 24-timmarscrème som bekämpar effekterna av fria radikaler.  Vitamin Rich Repair stärker en känslig och försvagad hud i obalans, gör huden mjuk, smidig och elastisk.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, Retinyl Acetate, Vitamin E, Neodermyl, Druvkärnolja, Squalane, Resveratrol

Card image

Retinal Active

En aktiv nattcrème med Retinaldehyde (den mest aktiva form av A-vitamin som inte är receptbelagd)  som passar en solskadad, åldrad eller aknebenägen hy. Dämpar fina linjer och ger en spänstig och fast hud. Hjälper cellförnyelsen och stärker hudbarriären.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™,  Retinaldehyd, Resveratrol, Mangosmör, Druvkärnolja

Card image

Skin Veneer

Skin Veneer är en intensivt återfuktande 24-timmars crème med liknande sammansättning som hudens uppbyggnad. Proteiner, peptider och kolesterol tillsammans med botaniska ingredienser skapar ett skydd som har samma förmåga som hudens egen barriärfunktion.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, Triglycerider, Vaxestrar, Squalane, Kolesterol, Peptider, Elektrolyter, Mjölksyra, Sodium PCA

Card image

R.E.R Eye Serum

R.E.R Eye Serum har vitaliserande anti-age effekt på huden under ögonen. En specialkomponerad sammansättning av vitaminer som A och E tillsammans med kärlsammandragande escin och lätt dränerande koffein, suddar bort mörka ringar och påsar samtidigt som hyaluronsyra håller huden återfuktad och spänstig.

Nyckelingredienser: Hyla Fuse Complex, Retinaldehyd, Bakuchiol, Koffein, Escin, Centella Asiatica, Calphasomes Technology (Hydroxyapatit bestående av kalcium och fosfat transporterar vatten- och oljelösliga ingredienser ned i huden)


> EFTERVÅRD / SPECIALPRODUKTER
Card image

MG HA35

Denna vial tillför huden maximal återfuktning med hela 35 mg Hyla Fuse Complex/ml.

Huden får en fuktboost så torrhetslinjer försvinner, blir fyllig och fräsch.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex, Vitamin B5, Calphasomes Technology (Hydroxyapatit), C Vitamin, Zink.

OBS! Används endast i behandling

Card image

MG HA35+

För vitalisering och förbättring av ålderstecken. En vitamininjektion som ger huden glow och stärker hudens barriärskydd.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex, Calphasomes Technology (Hydroxyapatit), GGP (Geranylgeranylisopropanol),C vitamin, Retinaldehyde, Retinyl Palmitat, E vitamin, Zink.

OBS! Används endast i behandling

 

Card image

MG R.A.S

För åldrad hud med rynkor och linjer samt behandling av strier och ärr. Med välkända anti-age ingredienser hjälper denna cocktail huden till en bättre elasticitet, jämnare och fylligare struktur med fin lyster.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex, Retinaldehyd, Kopparpeptider, Argirelox, Darutosid, Centella Asiatica, Shiitake svamp

OBS! Används endast i behandling

Card image

MG BL

Den här vialen jobbar på ojämn hudton med pigmenteringar. Huden stramas upp och får ett klarare utseende. MG BL skyddar även huden mot yttre påfrestningar som föroreningar.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex, Lakritsrot, C vitamin, Kojic syra, Mjölon, Kopparpeptider

OBS! Används endast i behandling

Card image

MG CLR

Med en väl sammansatt blandning av ingredienser som jobbar antibakteriellt, läkande och lugnande hjälper denna vial en problemhy med akne att få ett klarare och fräschare utseende. Reducerar inflammation, motverkar tilltäpptheter och finnar.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex, Oligo peptid 10, Niacinamid, Lakritsrot, Kojic syra, Pyruvic syra.

OBS! Används endast i behandling

Card image

ÜBER PRO

En kemisk peel som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer och orenheter, jämnar ut hudtonen, ger lyster samt ljusar upp pigmenteringar. PH värde 2,05. ÜBER PRO kan användas i kombination med Dermapenbehandling eller som enskild behandling.

Nyckelingredienser: Mandelsyra 25%, Mjölksyra 5%, Resorcinol 5%, Pyrodruvsyra 2%, Kojicsyra 2%

Card image

ÜBER MD

En professionell peel med medicinsk styrka (PH värde  0,8) som är särskilt framtagen för att förbättra resultaten vid behandling av grov hud med ärr, djupa rynkor samt pigmenteringar. Minskar hyperpigmentering och jämnar ut hudtonen.

Nyckelingredienser: Trichlorättiksyra 35%, Capryloyl Salicylsyra, Salicylsyra, Pyrodruvsyra, Fenolsyra, Retinaldehyd

Card image

Cover Recover

Skyddande postoperativ foundation med SPF 30 som är speciellt framtagen för att appliceras efter microneedling, laser eller kirurgiska behandlingar. Cover Recover finns i 10 nyanser med en täckningsgrad från lätt till ett fullt täckande resultat (även tatueringar).

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, A- och C vitamin, Probiotika, Kopparpeptider, Titandioxid, Zinkoxid

Card image

SSSCar

Behandlar en försvagad, ärrad hud så att den läker snabbare och att rodnad och missfärgning reduceras. Ärr och strier blir synbart mjukare och jämnare. SSSCAR kan användas omedelbart efter microneedling, en estetisk eller medicinsk behandling. Kladdfri och absorberas snabbt.

Nyckelingredienser: Bivax, Zink, Kisel

Card image

Hyla Active 3D Mask

Den här svalkande och återfuktande masken används alltid efter nålningsmomentet i  Dermapenbehandlingen då den dämpar rodnad och hjälper huden att lugna sig. Masken innehåller stärkande och återuppbyggande ingredienser vilket ytterligare effektiviserar resultatet av behandlingen.

Nyckelingredienser:  HylaFuse Complex™, Kopparpeptider, Magnesium, Vitamin B5, Aloe Vera, Pilbarksextrakt, Lakritsrotextrakt

Card image

Hyla Active Sculptured Neck & Décolleté Mask

Mask anpassad för hals och dekolletage som alltid används efter nålningsmomentet i  Dermapenbehandlingen då den dämpar rodnad och hjälper huden att lugna sig. Masken innehåller stärkande och återuppbyggande ingredienser vilket ytterligare effektiviserar resultatet av behandlingen.

Nyckelingredienser: HylaFuse Complex™, Kopparpeptider, Magnesium, Vitamin B5, Aloe Vera, Pilbarksextrakt, Lakritsrotextrakt

Card image

Brite Lite 3D Sculptured Mask

Den här masken ger massor av fukt och lyster och används i Dermapenbehandling mot pigmentering och akne. Den ljusar upp, reducerar befintliga pigmenteringar och förebygger framtida. Som hemmaprodukt är den perfekt att ta till när man vill ge extra glow och lyster till huden.

Nyckelingredienser: Kojicsyra, Hyaluronsyra, Peptider, SOD - (Superoxid dismutase)

Card image

R.E.R - Rapid Eye Restore Mask

Effektiv och lätt svalkande mask som lägger sig likt en återfuktande sval slöja under ögonen. Masken har lätt dränerande effekt, stärker kärlen och slätar ut torrhetslinjer. Huden känns vitaliserad, fuktmättad och spänstig.

Nyckelingredienser: HylaFuse Compex™, Escin, Peptider, Lakritsrotextrakt, Tigergräs, Probiotika

Card image

Hyla Active Hand Pampering Mask

De här intensivt fuktgivande maskerna för händerna är framtagna för att ge den utsatta huden på handryggarna extra omsorg och vård. De innehåller stärkande och återuppbyggande ingredienser vilket ytterligare effektiviserar resultatet av Dermapenbehandlingen.

Nyckelingredienser:  HylaFuse Complex™, Kopparpeptider, Magnesium, Vitamin B5, Aloe Vera, Pilbarksextrakt, Lakritsrotextrakt

Card image

LUMAFUSE HYDROGEL SHEET MASK

LUMAFUSE Hydrogel Sheet Mask är särskilt framtagen för att användas i kombination med Dp Dermaceuticals L.E.D. FACE. Den låter LED ljusets fotoner penetrera genom hydrogelen och kan därigenom förbättra absorberingen av ingredienserna samt ljusets välgörande effekter.

Nyckelingredienser: hyaluronsyra, niacinamid, lakritsrotextrakt, pärlextrakt

Card image

L.E.D. FACE

Dp Dermaceuticals L.E.D. FACE är en innovativ, bärbar mask för både klinik och hemmabruk. Masken har rött ljus och nära infrarött ljus där inte mindre än 66 dioder ger synliga resultat på huden. Flertalet kliniska studier bekräftar den goda effekt rött ljus och nästan infrarött ljus har på huden.

Förutom att man underhåller resultatet i huden efter professionella behandlingar ger masken följande goda effekter: ökad blodcirkulation och spänst, dämpad rodnad och minimering av fina linjer och rynkor genom ökad kollagenproduktion.

Card image

L.E.D. NECK & DÉCOLLETÉ

Dp Dermaceuticals L.E.D. NECK & DÉCOLLETÉ är en innovativ, bärbar mask anpassad för hals och dekolletaget för både klinik och hemmabruk. Masken har rött ljus och nära infrarött ljus där inte mindre än  54 dioder ger synliga resultat på huden. Flertalet kliniska studier bekräftar den goda effekt rött ljus och nästan infrarött ljus har på huden.

 

Förutom att man underhåller resultatet i huden efter professionella behandlingar ger masken följande goda effekter: ökad blodcirkulation och spänst, dämpad rodnad och minimering av fina linjer och rynkor genom ökad kollagenproduktion.