Om Oss

MMSkincare har distribuerat professionell hudvård och apparatur på den svenska marknaden sedan 2006.

Vårt team har alltid kundens bästa för ögonen och vi strävar efter att ge yppersta service på ett effektivt och personligt sätt. Vi som jobbar på MMSkincare har tillsammans en mångårig och bred erfarenhet inom hudvård och skönhet. Denna samlade kunskapsbank gör oss till ett kunnigt, engagerat och kreativt gäng som gärna hjälper våra samarbetspartners med allt från daglig service, råd inför behandlingar, event och kreativa lösningar.
Vi finns här för Er.

Våra utbildare och säljare är alla auktoriserade hudterapeuter med Cidesco examen.


Lene Meldgaard

Lene Meldgaard

Lene grundade MMSkincare efter att ha kommit i kontakt med hudvårdsbranschen av en slump. Är ekonom i botten men har genom åren lärt sig en hel del om hud, hudvårdsprodukter och hudvårdsapparatur. Och, inte minst - vad som funkar och vad som inte gör det.

"Jag jobbar endast med varumärken som är ’best in class’, inget annat är tillräckligt bra för MMSkincare. Vi ställer krav på våra leverantörer så att vi kan erbjuda det absolut bästa på marknaden. Vi existerar tack vara nöjda kunder, och det försöker vi komma ihåg varje dag"

Kontakta Lene gällande Dermapen, Dermapen Cryo, startpaket och övriga frågor av generell karaktär.

lene@mmskincare.se, telefon: +46 (0)8 22 88 22


Monika Filep

Monika Filep

Monika är stationerad i Halmstad och arbetar med försäljning i södra Sverige. Monika har mångårig erfarenhet inom medicinsk hudvård och behandlingar och har även utbildat sig inom homeopatisk irisdiagnostik. En kombination som givit djupare kunskap och hur man bäst behandlar hudbesvär med kost, vård, behandlingar och produkter.

”Min passion för resultatorienterade behandlingar startade när jag själv fick acne. Att hjälpa människor att få en bättre och hälsosam hy ger mig en stor tillfredställelse och drivkraft att sprida metoder och kunskap vidare”.

Kontakta Monika för frågor kring utbildning, behandlingar och produkter.

monika@mmskincare.se , telefon: +46 (0)8 22 88 22


Veronica Folkesson

Veronica Folkesson

Veronica är utbildare i Dermapen och Freezpen och håller regelbundet kurser i microneedling. Veronica jobbar halvtid som hudterapeut på Agdeliuskliniken i Stockholm, vilket är en värdefull tillgång i arbetet på MMSkincare. Att aktivt arbeta som hudterapeut är en viktig del som ökar förståelsen för våra kunders arbete och deras patienter.

"Mitt intresse för skönhet och hälsa har fört mig till denna spännande bransch som hela tiden utvecklas och där ingen dag är den andra lik. Att få jobba med något som man verkligen tycker är roligt och få uppskattning för från nöjda kunder är få förunnat. Jag känner mig väldigt privilegierad"

Kontakta Veronica för frågor kring utbildning, behandlingar och produkter.

veronica@mmskincare.se, telefon: +46 (0)8 22 88 22


Tiina Nordahl

Tiina Nordahl

Tiina ansvarar för utbildningarna på MMSkincare och utbildar både i Dermapen och Dermapen Cryo liksom hudvården DP Dermaceuticals.

För att hålla sig nära våra samarbetspartners frågeställningar och möta slutkund i behandling arbetar Tiina som hudterapeut på sin fritid en lördag varje månad.

"Mitt stora intresse för kunskap och utveckling gör att jag ständigt vill hålla mig uppdaterad. Huden är min passion och att det är så givande att få träffa människor med så olika bakgrunder och personligheter"

Kontakta Tiina för frågor kring utbildning, behandlingar och produkter.

tiina@mmskincare.se, telefon: +46 (0)8 22 88 22


Nina Reutercrona

Nina Reutercrona

Nina arbetar främst med marknadsföring och PR på MMSkincare. Nina har tidigare arbetat som skönhetsjournalist och nu senast som PR-konsult på PR-byrån Presskontakterna, där Nina var ansvarig för en rad skönhetsvarumärken inom både retail och salong.

"Jag är en skönhetsnörd som brinner för bra hudvård och skönhetsbehandlingar som ger resultat. Att få arbeta med PR och marknadsföring inom det området är fantastiskt givande. Jag har världens roligaste jobb"

Kontakta Nina för press- och eller marknadsföringsmaterial, produktinformation, bilder mm.

nina@mmskincare.se, telefon +46 (0)8 22 88 22


Eva Iohnson

Eva Iohnson

Eva är vår oumbärliga administratör och ansvarar för fakturering, beställningar och vårt lager på MMSkincare.

"Med min mångåriga erfarenhet inom verksamhetsutveckling där fokus allt varit på nöjd kund är min strävan att få hela kedjan att fungera smidigt. Från beställning till leverans av MMSkincares produkter."

Kontakta Eva för frågor gällande beställning av produkter, leveranser samt fakturor.

eva@mmskincare.se, telefon:+46 (0)8 22 88 22