DP Dermaceuticals

DP Dermaceuticals är en hudvårdsserie skräddarsydd för att användas vid microneedling och ger goda resultat på olika hudtillstånd före, under och efter Dermapen-behandlingar.

Hela serien av DP Dermaceuticals är skapad av experter inom hudvård som läkare, dermatologer och kirurger. Produkterna är tillverkade i USA och innehåller en väl avvägd blandning av kemiskt framtagna och naturliga ingredienser för ett säkert och effektivt resultat.  DP Dermaceuticals är inte endast för behandling, utan är även utmärkta hemmaprodukter för kunder att använda i sin dagliga hudvårdsrutin.

Serien består av 9 referenser där alla utom MicroDerm Exfoliant, Anti-Oxidant Cocktail och Cover Recover (kamouflerande make up) finns i kabinstorlek.

I behandling blandas de olika produkterna i en kundanpassad cocktail (meso-glide) för att tillsammans med microneedlingens självläkande process ytterligare effektivisera resultatet. Basen i varje cocktail är Hyla Active, vars konsistens låter Dermapen smidigt och lätt glida över behandlingsområdet.

Dessa produkter innehåller aktiva ingredienser som förbättrar behandlingsresultaten vid microneedling.

De är även utmärkta att använda i samband med:

  • Kemiska peels
  • Microdermabrasion
  • Laser
  • IPL

ÜBER PRO/ 30 ml. 118 ml.

ÜBER PRO/ 30 ml. 118 ml.

En kemisk peel som effektiviserar resultaten av Dermapenbehandlingar. Högkvalitativa och väl beprövade ingredienser som mandelsyra, mjölksyra, resorcinolhyaluronsyra, pyrodruvsyra,kojicsyra, retinaldehyd, ferulinsyra, arbutin, niacinamid och kopparpeptider förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, ger lyster och ljusar upp pigmenteringar.

ÜBER PRO kan användas som enskild behandling eller i kombination med Dermapenbehandling.


ÜBER MD/ 30 ml.

ÜBER MD/ 30 ml.

Med ett innehåll av: trichlorättiksyra, capryloyl salicylsyra, salicylsyra, pyrodruvsyra, fenolsyra och retinaldehyd är ÜBER MD en professionell peel med medicinsk styrka som förbättrar resultaten vid behandling av grov hud, djupa rynkor, ärr, strier och pigmenteringar. ÜBER MD ska endast påföras punktvis på aktuellt område och endast av medicinskt utbildad personal eller av personal på klinik med ansluten ansvarig läkare.

ÜBER MD kan användas som enskild behandling eller i kombination med Dermapenbehandling.


Tri-Phase Cleanser, 250 ml/150 ml

Tri-Phase Cleanser, 250 ml/150 ml

En rengöring med tre olika konsistenser som går från en balm till gel och i kontakt med vatten till en mjölk. På ett behagligt sätt avlägsnas orenheter och make-up, även vattenfast, utan att huden blir irriterad torr eller stram.


MicroDerm Exfoliant, 150 ml

MicroDerm Exfoliant, 150 ml

En skonsam peeling med pulveriserad bambu och AHA som exfolierar huden och avlägsnar döda hudceller och orenheter. Den milda formulan tillåter daglig användning.


Hyla Active, 250 ml/30 ml

Hyla Active, 250 ml/30 ml

Ett återfuktande serum som passar en åldrad, solskadad och torr, likväl som känslig eller aknebenägen hy. Hyla Active är inflammationshämmande, dämpar rodnad och är utmärkt under dag- och nattcrème för extra fukttillförsel.
I behandling: Hyla Active utgör basen i alla meso-glides och blandas tillsammans med ytterligare anpassad DP Dermaceutical produkt för att optimera resultatet.


Antioxidant Cocktail, 30 ml

Antioxidant Cocktail, 30 ml

Ett skyddande och återuppbyggande serum fullproppad med antioxidanter som återfuktar samtidigt som huden får en jämnare och klarare ton. Passar alla hudtyper.
I behandling: Hyla Active + Antioxidant Cocktail som meso-glide för lyster och anti age.


Brite Lite, 250 ml/30 ml

Brite Lite, 250 ml/30 ml

Ett serum som ger huden lyster, reducerar pigmenteringar, har uppljusande effekt och hämmar pigmentering över tid.
I behandling: Hyla Active + Brite Lite som meso-glide för pigmentering, akneärr och lyster.


Vitamin Rich Repair, 250 ml/30 ml

Vitamin Rich Repair, 250 ml/30 ml

En reparerande och skyddande dagcrème som bekämpar effekterna av fria radikaler. Vitamin Rich Repair gör huden mjuk, smidig och elastisk.
I behandling: Vitamin Rich Repair appliceras som återfuktare efter avslutad behandling.


Retinal Active, 250 ml/50 ml

Retinal Active, 250 ml/50 ml

En aktiv nattcrème med retinaldehyde (den mest aktiva form av A-vitamin som inte är receptbelagd) som passar en solskadad, åldrad eller aknebenägen hy. Dämpar fina linjer och ger en spänstig och fast hud. Hjälper cellförnyelsen och stärker hudbarriären.
I behandling: Hyla Active + Retinal Active som meso-glide för åldrad hy, solskador, akne, strier och ärr.


Hyla Active 3D Mask (förpackning om 5 eller 33 st)

Hyla Active 3D Mask (förpackning om 5 eller 33 st)

Den här svalkande sheet masken är återfuktande, lugnande och revitaliserande. Används alltid i samband Dermapenbehandling, men är också skön att ta till då och då när huden behöver extra omsorg. Fullproppad med hyaluronsyra, zink, kopparpetider, magnesium och vitamin B5 gör den huden fyllig, fast och rosig.
I behandling: Hyla Active 3D Mask avslutar alla Dermapenbehandlingar. Den lugnar, reparerar och återfuktar huden.


Cover Recover, 20 ml

Cover Recover, 20 ml

Vårdande, reparerande och lugnande make-up med SPF 30 som är speciellt framtagen för att appliceras efter microneedling, laser, kemiska peels eller kirurgiska behandlingar. Produkten ska då sitta kvar över natten och inte tvättas av. Cover Recover passar alla hudtyper även känslig, finns i 8 färger samt en helt ofärgad (Clear) och en med lättare täckning (Sheer).
I behandling: Cover Recover appliceras på kunden som ett sista steg efter behandlingen. Produkten dämpar rodnad och jämnar ut hudtonen på ett naturligt och fräscht sätt.